EU-PLASTIC INVEST Zrt.
ISO

Minőségpolitikánk

AZ EU-PLASTIC INVEST ZRT. MINŐSÉG-ÉS KÖRNYEZETPOLITIKÁJA

 

Az EU-Plastic Invest Zrt. tevékenységének középpontjában a termék minősége mellett a vevői igényeknek, valamint az egyre szigorodó környezetvédelmi jogszabályoknak való megfelelés áll, amely biztosítja versenyképességünket, vevőink megelégedettségét, dolgozóink egészségét és környezetünk megóvását.

Fontosnak tartjuk, hogy kölcsönösen előnyös kapcsolatot alakítsunk ki partnereinkkel. Ennek érdekében – a vevői igényeknek megfelelően – folyamatosan vizsgáljuk és fejlesztjük termékeink minőségét, korszerűsítjük technológiánkat.

Vevőink érdekében csak olyan beszállítót fogadunk el, aki megbízható, gyors, pontos és egyenletes minőségű nyersanyagot szállít.

 

Feladatunk, hogy megfeleljünk a környezet védelmével kapcsolatos követelményeknek, és hitvallásunknak tartjuk, hogy újrahasznosító tevékenységünkkel tegyünk a környezetünk védelméért és fenntarthatóságáért. Társaságunk törekszik a természetes erőforrások, valamint az energia észszerű felhasználására. Mind ezek érdekében célokat és előirányzatokat tűzünk ki, melyek elérésére programok végrehajtásával törekszünk.

Céljaink elérésének forrását munkatársainkban látjuk, ezért fontosnak tartjuk a folyamatos fejlesztést a szellemi bázis terén is.

A vállalat vezetése kötelezettséget vállal a minőség- és környezeti politika megvalósításához szükséges feltételek biztosítására, a rendszer hatékony működtetésére és folyamatos fejlesztésére. Ennek megfelelően integrált irányítási rendszer működtetésével a jogszabályoknak megfelelően, kiváló minőségű termék és környezettudatos munkavégzéssel kívánjuk céljainkat elérni és biztosítani.

 

Integrált irányítási rendszerünk a MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási szabvány, valamint a környezetközpontú irányítási rendszerekre vonatkozó MSZ EN ISO 14001:2015 szabvány alapján működik.

 

Győri Rezső
Vezérigazgató